Namestitev

namestitev

Obnovljena hiša

Vinodol – namestitev

Vinodol je idealen kraj za dopust zaradi bližine morja – obale – in tudi zaradi bližine gozda in planinskih predelov. Vsi kraji v vinodolski dolini vam nudijo možnost namestitve v sobah in apartmajih prijetnih in udobnih družinskih hiš. Ljubeznivi in prijazni gostitelji bodo poskrbeli, da vašega bivanja ne boste pozabili. Zagotovo se boste ponovno vrnili v vinodolsko dolino. V udobnih namestitvah prijazni gostitelji nudijo tudi domačo hrano pridelano v neokrnjeni naravi.

Vinodol – nekaj drugačnega

Vsi, ki si ne želite “konfekcijskega” turizma, si lahko omislite namestitev v popolnoma obnovljenih starih vaških hišah. Vse obnovljene hiše imajo vse udobje, ki ga današnji popotniki pričakujejo, vključno z bazenom. Zavrtite čas nazaj in doživite življenje, kot je bilo v vinodolski dolini včasih. Preživite dopust v moderno opremljeni hiši, urejeni v avtentičnem in tradicionalnem stilu Vinodola.

Vinodol – ugodna klima

Z izbiro obnovljene vaške hiše, locirane v gozdnem predelu vinodolske doline se lahko izognete poletnim vročinam, ki vladajo na obalnem področju. Zaradi hladnejše klime v gozdu so boste morali ponoči pokriti z odejo. Čez dan boste lahko uživali v toploti poletja in bližini morja. Pozimi boste lahko uživali v zimskih dogodivščinah, ki čakajo na vas v planinskih predelih vinodolske doline. Na planini vam je na voljo tudi planinski dom, kjer boste lahko poizkusili tudi specialitete iz rastlin, ki rastejo v gozdu.